Utomhus

På den skyddade innergården finns en sandlåda och grupper med trädgårdsmöbler. Där finns även en piskställning för mattor.

Använd gärna innergården för olika evenemang – men alltid med hänsyn till grannarna. Föreningen har ett partytält, två hopfällbara bord samt stolar som medlemmar kan låna vid gårdsarrangemang, som barnkalas, mottagningar etc. Kontakta någon i styrelsen om Du är intresserad.

Skötsel av ytor utomhus
Ogräsrensning, vattning och gräsklippning samt på vintern snöskottning sköter vi själva och det är önskvärt att alla som har krafterna i behåll hjälper till och tar sitt ansvar. Boka en eller flera skötselveckor för sommar- respektive vinterunderhåll på bokningslistan som sitter på anslagstavlan i cykel- och barnvagnsgaraget.

Föreningen har en Husgrupp, som bland annat organiserar mycket av det praktiska. Två ggr om året – vår och höst – anordnas städdagar/städkvällar då vi med gemensamma krafter går över hela fastigheten och sköter om våra gemensamma utrymmen. Ett trevligt sätt att umgås och lära känna sina grannar...